Vakuové sáčky na potraviny

Všechny naše vakuovací sáčky na potraviny jsou zdravotně nezávadné a jsou určeny a schváleny pro styk s potravinami. Veškerá dokumentace je samozřejmostí.

 

Vakuové sáčkyVakuové sáčky

Nejpoužívanějším typem vakuových sáčků jsou klasické čiré PA/PE sáčky, které můžeme nabídnout až do síly 200 mic.

V našem sortimentu dále naleznete například sáčky:

  • celostříbrné (na balení kávy, čaje, apod.)
  • stříbročiré (na balení koření, apod.)
  • zlatočiré (na balení ryb, apod.)
  • hliníkové (pro balení s důrazem na 100% konzervaci výrobků)
  • s potiskem

Na přání zákazníka jsme schopni doplnit sáčky o nadstandardní prvky:

  • zip (pro opakované uzavření sáčku)
  • boční násek (pro snadnější otevření)
  • eurozávěs (pro pověšení na stojany)
  • skládané dno

Sous-vide - varné sáčkySous-vide - varné sáčky

Dalším typem mohou být sáčky pro tzv. sous-vide (z francouzštiny „ve vakuu“) úpravu. Jedná se o kuchařskou metodu, při níž se potraviny připravují ve vzduchotěsném umělohmotném obalu ve vodní lázni s řízenou teplotou. Takto vakuované se potraviny (maso, ryby, zelenina nebo ovoce) pošírují po různě dlouhou dobu. Většinou jde o několik hodin – někdy až 72 – při přesně vypočítané teplotě, která je nižší než bod varu. Nejčastěji při teplotě v rozmezí 55 – 60 °C. Záměrem je zachovat přirozenou chuť, šťávu a texturu kvalitní potraviny při stejnoměrném ohřívání v přesně teplotně kontrolované vodní lázni.

Smrštitelné sáčky Smrštitelné sáčky

Ponořením do horké vodní lázně nebo průchodem horkovzdušným tunelem se sáček smrští okolo baleného výrobku.

Zajímá vás více informací? Kontaktujte nás

Jméno:

Email:

Zpráva:

Pole označená jsou povinná